Städservice

Fräscha lokaler bidrar till en bättre arbetsmiljö! Vi tar med glädje emot alla typer av städuppdrag som kan underlätta för just er verksamhet.

 
Önskar ni företagsstädning, hemstädning, flyttstädning eller byggstädning? Våra medarbetare städar med kvalitet och stolthet, framförallt är de kända för sitt sinne för detaljer. Fråga oss gärna efter referenser!


Vi har bred erfarenhet från flera olika branscher!

Variationen av branscher har gett oss förståelse för våra kunders utmaningar och behov. Vid uppstart ser vi därför till att tillsammans med er ta fram en plan för just era städbehov. Uppstartsplanen gäller både verksamhets- och privata uppdrag. Vi prioriterar kundnöjdhet och hög städkvalité!

 

Vi arbetar med rent samvete!

Vårt städteam arbetar kontinuerligt med att hitta de bästa, mest effektiva och miljövänliga produkterna. Att kontinuerligt utvärdera de städkem vi använder står högt upp på vår prioriteringslista. Dessutom ser vi alltid till att effektivisera transporter och att inte överdosera rengöringsmedlen - för bevarandet av vår fantastiska planet och för våra medarbetares hälsa!

 

Går du i städtankar? Kontakta oss redan idag för ett första möte och en kostnadsfri offert.